Westerwolde Beweegt 50 +

In het kader van de Westerwolde sportzomer willen wij u uitnodigen eens mee te varen met de kanovereniging Westerwolde

2018 is er door het beweegteam van Westerwolde in samenwerking met verschillende aanbieders een sportzomer georganiseerd. Dit jaar 2019 wil de kanovereniging Westerwolde daar zijn steentje aan bijdragen en u in de gelegenheid stellen om eens te ervaren wat het is om in een kajak of een canadees te varen. Per keer dat u mee wilt doen, kost het 5 euro, voor ongeveer 2 uur kajakken, inclusief instructie en materiaal.

In de zomermaanden van 13 juli t/m 25 augustus kunt u elke maandagavond deelnemen aan het kanovaren.

Op de maandagavonden in deze periode bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Het adres van de kanovereniging is Heuvelweg 32  9541 XS  Vlagtwedde

Opgeven graag via onderstaande formulier.

Bellen mag natuurlijk ook, vullen we samen met u het formulier in. (dit is voor onze administratie)

telefoon secretaris: 06-40958889  Jan Bosma

Varen met de kanovereniging Westerwolde, nu ook via Westerwolde beweegt 50+.

Een leuke, gezonde en gezellige activiteit, waarbij met lichte inspanning ontspannen wordt gerecreëerd en u kunt ontdekken hoe leuk het varen in een kajak kan zijn.

Wij zien u graag verschijnen ! ! !

Opgave formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.