Kanotocht 15+  2018


Kanotocht van 28 augustus van 31 augustus en 7 september gaan niet door vanwege onvoldoende aanmeldingen...helaas.


Even als vorig jaar organiseert het Huis voor de Sport in samenwerking met de gemeente Westerwolde en dit jaar ook voor het eerst met de nieuwe Kanovereniging Westerwolde een viertal 15 + tochten over de Westerwoldse Aa en de Ruiten Aa.

Het zijn kortere tochten van ongeveer anderhalf uur. U vaart in een opblaasbare kano, waarbij het genieten van het varen voorop staat.

Dit jaar is de begeleiding in handen van leden van de Kanovereniging Westerwolde.

 

Wanneer het u leuk lijkt en u wilt deelnemen, de kosten zijn 5,- euro per persoon, vooraf te voldoen bij de begeleiding. Meld u tijdig aan, het aantal boten is beperkt. Minimum aantal deelnemers is 10, maximum is ca 15 mensen, minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar.

Voor het vervoer van de boten wordt gezorgd en omdat het soms enkele reizen zijn, kijken we samen met u hoe we terug komen bij het startpunt. Mogelijk stallen wij een aantal auto's van deelnemers bij het eindpunt van de tocht, om met enkele andere deelnemers in de auto naar het beginpunt te rijden, waar de boten klaar liggen. Dit ook omdat wij de Cittaslow waarden onderschrijven en dus een minimale belasting voor het milieu willen zijn.

 

 

 Opgave is niet meer mogelijk.

 

Wij willen graag volgend voorjaar nogmaals iets dergelijks organiseren, echter dan in gewone kano's. Hierover zullen wij u tijdig berichten.

 


Foto's kanotocht 15+ op 21-08-2018

De eerste tocht 15+ zit er op.

Een tiental enthousiaste actievelingen gingen onder begeleiding van de kanovereniging Westerwolde het water op.

De kanovereniging Westerwolde begeleidde de tocht met twee zeekajaks en een Canadees, gevaren door, Annika, Louise, Hannah en Rene, voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

De opblaaskano's werden gebracht en opgeblazen door Berend, super geregeld. Dank aan het Huis voor de Sport en natuurlijk Westerwolde Beweegt.

Onderstaand een greep uit de foto's, waarvan vele gemaakt door Freerk Boskers. Freerk, bedankt !