Lidmaatschapscontributie en andere kosten van de            Kanovereniging Westerwolde.

De bedragen voor 2020 zijn:

OMSCHRIJVING

BEDRAG

Lidmaatschap volwassenen vanaf 18 jaar:

Eerste jaar = aspirant lidmaatschap

Tweede en volgende jaren lidmaatschap

€ 75,-

Lidmaatschap jeugd, tot 18 jaar

Eerste jaar = aspirant lidmaatschap

Tweede en volgende jaren lidmaatschap

€ 40,–

Indien gebruik wordt gemaakt van boot, peddel etc van de vereniging is daarvoor een vergoeding verschuldigd per jaar.

Ligplaats kano, per jaar.

€50,-

Lesgeld introductiecursus

(5 lessen en een tocht)

€ 25,-

Korting als je aspirant lid wordt na deelname aan de introductiecursus.

€ 15,-

Inschrijfgeld lidmaatschap eenmalig (indien je niet eerst deelneemt aan de introductiecursus)

€ 15,–

Sleutelgeld, eenmalig. (wanneer de locatie gerealiseerd is)

€

Het eerste jaar ben je aspirant lid, de meeste mensen worden namelijk in het voorjaar/zomer lid. Daarom hanteren we dat jaar een gereduceerd tarief.

Blijf je, dan wordt je lid en betaal je het volledige bedrag per jaar.

Gebruik verenigingsmateriaal, boten, zwemvest en peddel, is 50 euro per jaar.

Bij het lidmaatschap zit inbegrepen: techniektrainingen, theorielessen in de winter, deelname aan tochten (exclusief de reiskosten) en lidmaatschap van de TKBN. U wordt aangemeld bij de TKBN als u lid wordt, nog niet als u aspirant lid bent.

Zwembadtraining (winter) wordt apart in rekening gebracht. (dit zal rond de 10,- a 15,- per keer zijn) afhankelijk aantal deelnemers en afhankelijk van de zwembadhuur.

Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen een vergoeding te verkrijgen (zie prijslijst).

Lid worden ?

Wil je lid worden ?

Geef je dan op via het hieronder in te vullen formulier. De vereniging gaat dan zo snel mogelijk aan de slag om jou in te schrijven als lid bij de vereniging.

Ben je tussen de 15 en 18 jaar, dan word je ingeschreven als jeugdlid.

Wanneer je 18 jaar of ouder bent wordt je ingeschreven als lid.

Een lidmaatschap is voor een jaar, wij rekenen een jaar van januari t/m december.

Wanneer je, je lidmaatschap beëindigt gedurende het jaar, volgt geen restitutie, dit omdat wij een begroting voor een jaar maken.

Opzeggen lidmaatschap, uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar. Tenzij door overmacht, dan in overleg met het bestuur.

Opzeggen dient schriftelijk (per mail) te gebeuren.

Opgaveformulier lidmaatschap Kanovereniging Westerwolde

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.