Lidmaatschapscontributie en andere mogelijkheden van de Kanovereniging Westerwolde.

De bedragen voor 2018 zijn als volgt:

OMSCHRIJVING BEDRAG

Lidmaatschap volwassene vanaf 18 jaar, per jaar.

Wordt berekend per 3 maanden. Dus lid worden na 1 juni is een half jaar (50 euro)

€ 100,–

zie onder

Lidmaatschap jeugd, tot 18 jaar, per jaar.

€ 60,–

zie onder

Indien gebruik wordt gemaakt van boot, peddel etc van de vereniging is daarvoor een vergoeding verschuldigd per jaar.

Ligplaats kano, per jaar.(mits stallingsruimte gerealiseerd is)

€50,-

€

Lesgeld (5 lessen en een tocht) (introductiecursus) € 22,50
Retour lesgeld als je lid wordt: € 11,25
Inschrijfgeld, eenmalig. € 15,–
Sleutelgeld, eenmalig. (wanneer de locatie gerealiseerd is) €

Bij het lidmaatschap zit het lesgeld voor de diverse opleidingen inbegrepen. KVA, KVB en KVT, exclusief examengeld en vergoeding examinator.

Ook inbegrepen zijn het lidmaatschap Watersportverbond en deelname aan tochten, exclusief de reiskosten.

Leden van andere verenigingen kunnen deelnemen aan de opleiding KVA, KVB en KVT tegen een vergoeding van 25 euro per onderdeel.

Voor alle leden en niet leden wordt een bijdrage in de gemaakte kosten gevraagd voor de theorielessen, (thee/koffie en versnapering) van 1,50 per keer.

Zwembadtraining (winter) wordt apart in rekening gebracht.

Lid worden ?

Wil je lid worden ?

Geef je dan op via het hieronder in te vullen formulier. De vereniging gaat dan zo snel mogelijk aan de slag om jou in te schrijven als lid bij de vereniging.

Ben je jonger dan 18 jaar, dan word je ingeschreven als jeugdlid.

In het formulier staat ook aangegeven dat je jezelf kunt aanmelden als deelnemer aan bijvoorbeeld de hulptroepen, de botencommissie of het bestuur, graag zelfs.

Wanneer je 18 jaar of ouder bent wordt je ingeschreven als lid en ook jij mag je aanmelden voor een van de commissies of groepen, graag zelfs.

Een lidmaatschap is voor een jaar, wij rekenen een jaar van januari t/m december, wanneer jij je bijvoorbeeld in juni aanmeld is de contributie welke je moet betalen dan ook voor 6 maanden.

Wanneer je echter in juli je lidmaatschap beëindigt, volgt er geen restitutie, dit omdat er met de ingekomen gelden een begroting wordt gemaakt voor het gehele jaar.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.