Lidmaatschapscontributie en andere kosten van de            Kanovereniging Westerwolde.

De bedragen voor 2018 zijn als volgt:

OMSCHRIJVING

BEDRAG

Lidmaatschap volwassenen vanaf 18 jaar:

Eerste jaar = aspirant lidmaatschap

Tweede en volgende jaren lidmaatschap

Lidmaatschap jeugd, tot 18 jaar

Eerste jaar = aspirant lidmaatschap

Tweede en volgende jaren lidmaatschap

€ 60,–

Indien gebruik wordt gemaakt van boot, peddel etc van de vereniging is daarvoor een vergoeding verschuldigd per jaar.

Ligplaats kano, per jaar.(mits stallingsruimte gerealiseerd is)

€50,-

€

Lesgeld (5 lessen en een tocht) (introductiecursus)

Retour lesgeld als je aspirant lid wordt:

Inschrijfgeld, eenmalig.

€ 15,–

Sleutelgeld, eenmalig. (wanneer de locatie gerealiseerd is)

€

Het eerste jaar ben je aspirant lid, de meeste mensen worden namelijk in het voorjaar/zomer lid. Daarom hanteren we dat jaar een gereduceerd tarief.

Blijf je, dan wordt je lid en betaal je het volledige bedrag per jaar.

Gebruik verenigingsmateriaal is 50 euro per jaar.

Bij het lidmaatschap zit het lesgeld voor de diverse opleidingen inbegrepen. KVA, KVB en KVT, exclusief examengeld en vergoeding examinator.

Ook inbegrepen zijn het lidmaatschap Watersportverbond en deelname aan tochten, exclusief de reiskosten.

Leden van andere verenigingen kunnen deelnemen aan de opleiding KVA, KVB en KVT tegen een vergoeding van 25 euro per onderdeel.

Zwembadtraining (winter) wordt apart in rekening gebracht.

Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen een vergoeding te verkrijgen (zie prijslijst).

Lid worden ?

Wil je lid worden ?

Geef je dan op via het hieronder in te vullen formulier. De vereniging gaat dan zo snel mogelijk aan de slag om jou in te schrijven als lid bij de vereniging.

Ben je tussen de 15 en 18 jaar, dan word je ingeschreven als jeugdlid.

In het formulier staat ook aangegeven dat je jezelf kunt aanmelden als deelnemer aan bijvoorbeeld de hulptroepen, de botencommissie of het bestuur, graag zelfs.

Wanneer je 18 jaar of ouder bent wordt je ingeschreven als lid en ook jij mag je aanmelden voor een van de commissies of groepen, graag zelfs.

Een lidmaatschap is voor een jaar, wij rekenen een jaar van januari t/m december.

Wanneer je, je lidmaatschap beëindigt gedurende het jaar, volgt geen restitutie, dit omdat wij een begroting voor een jaar maken.

Opgaveformulier lidmaatschap Kanovereniging Westerwolde

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.