Lid worden ?

Heb je de introductiecursus gevolgd of kan je al varen dan kan je lid worden van de kanovereniging.

Als je nog nooit ergens les hebt gehad, maar wel al een poos jezelf hebt leren varen, vraag dan eerst of je mee kan doen met een techniektraining. Als blijkt dat het je bevalt en je kan meekomen met de groep, dan kan je lid worden.

Het kan ook zijn dat je het advies krijgt om eerst de introductiecursus te doen, zodat je de basisvaardigheden hebt geleerd en dan kan aanhaken bij de wekelijkse techniektraining.

Contributie en andere kosten van de Kanovereniging Westerwolde.

De bedragen voor 2021 zijn:

BEDRAG

Lidmaatschap volwassenen vanaf 18 jaar:

Eerste jaar = aspirant lidmaatschap

Tweede en volgende jaren lidmaatschap

€ 75,-

Lidmaatschap jeugd, tot 18 jaar

Eerste jaar = aspirant lidmaatschap

Tweede en volgende jaren lidmaatschap

€ 40,–

Kosten materiaal gebruik van de vereniging per jaar:

Boot en spatzeil.

Peddel

Zwemvest

Alle bovengenoemde materialen

€30,-

€10,-

€50,-

Lesgeld introductiecursus

(5 lessen en een tocht)

€ 25,-

Korting als je aspirant lid wordt na deelname aan de introductiecursus.

€ 15,-

Inschrijfgeld lidmaatschap eenmalig (indien je niet eerst deelneemt aan de introductiecursus)

€ 15,–

Sleutelgeld, eenmalig. (wanneer  locatie gerealiseerd is)

Liggeld kano in stalling (wanneer locatie gerealiseerd is

Het eerste jaar ben je aspirant lid, de meeste mensen worden namelijk in het voorjaar/zomer lid. Daarom hanteren we dat jaar een gereduceerd tarief.

Blijf je, dan wordt je lid en betaal je het volledige bedrag per jaar.

Gebruik verenigingsmateriaal, boten, zwemvest en peddel, is 50 euro per jaar of een deel ervan indien je niet alles gebruikt. Je betaalt per jaar. Er wordt geen restitutie verleend als je in de loop van het jaar zelf materiaal aanschaft

Bij het lidmaatschap zit inbegrepen: techniektrainingen, theorielessen in de winter, deelname aan tochten (exclusief de reiskosten) en lidmaatschap van de TKBN. U wordt aangemeld bij de TKBN als u lid wordt, nog niet als u aspirant lid bent.

Zwembadtraining (winter) wordt apart in rekening gebracht. (dit zal rond de 10,- a 12,50- per keer zijn) afhankelijk aantal deelnemers en afhankelijk van de zwembadhuur.

De kano's worden nu nog gestald in de schuur van familie Bosma. Als je een eigen kano hebt, gaan we er in principe vanuit dat je die thuis stalt.

Wil je lid worden ?

Geef je dan op via het hieronder in te vullen formulier. De vereniging gaat dan zo snel mogelijk aan de slag om jou in te schrijven als lid bij de vereniging.

Ben je tussen de 15 en 18 jaar, dan word je ingeschreven als jeugdlid.(op dit moment hebben we geen jeugdtrainers)

Wanneer je 18 jaar of ouder bent wordt je ingeschreven als lid.

Een lidmaatschap is voor een jaar, wij rekenen een jaar van januari t/m december.

Wanneer je, je lidmaatschap beëindigt gedurende het jaar, volgt geen restitutie, dit omdat wij een begroting voor een jaar maken.

Opzeggen lidmaatschap, uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar. Tenzij door overmacht, dan in overleg met het bestuur.

Opzeggen dient schriftelijk (per mail) te gebeuren.

Opgaveformulier (aspirant)lidmaatschap Kanovereniging Westerwolde

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.