Laatste nieuws van de vereniging


Kennismaken kajak varen, parc Emslandermeer op zaterdag 12-05-2018

Op zaterdag 12 mei j.l. is er een eerste maal een introductieles verzorgd door onze vereniging, alle leden van de vereniging waren aanwezig en twee gasten, Judith en Claudia wilden graag het kajakken ontdekken. Beide dames hebben het erg goed gedaan, zaten lekker in hun boot en zijn niet omgeslagen. De leden van de vereniging hebben bewonderend staan kijken hoe de dames de tips en adviezen van Louise accepteerden en het zich erg snel eigen maakten.

Beide dames hebben aangegeven graag een volledige beginnerscursus te willen volgen. Deze gaan we dan ook op vrijdag 18 mei starten. Een volgende keer zorgen wij voor volle batterijen zodat er meer foto's  gemaakt kunnen worden.

Gisteren, dinsdag 24 april 2018 heeft de kanovereniging de oorkonde Cittaslow van de burgemeester van Westerwolde, dhr. L.J. Klaassen, in ontvangst mogen nemen, tijdens een Cittaslow bijeenkomst in de Gasterij in Smeerling.  https://www.gasterij-natuurlijk-smeerling.nl/home.html

 

 


Wedde, 14 april 2018

 

Betreft: “Morgen gezond weer op, Wedde dat ’t lukt!”

 

Beste Louise en Jan,

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor jullie deelname aan “Morgen gezond weer op, Wedde dat ’t lukt!” op zaterdag 7 april jl.

Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagde middag die niet had kunnen plaatsvinden zonder de inzet van zoveel enthousiaste standhouders!

Nogmaals dank en wellicht tot een volgend jaar.

Hartelijke groet,

Karin R.

 

Korte impressie van "Wedde dat het lukt", 07-04-2018.

Zaterdag 7 april aanstaande van 13.00 uur tot 17.00 uur staat onze vereniging met een zeekano en informatiemateriaal  in het buurthuis de Voortgang te Wedde te houden info en ervaringsbeurs.

Toegang is gratis.... 

Download
De flyer van bovenstaande evenement in Wedde
Gewoon downloaden, kun je zien welke activiteiten er naast een presentatie van de Kanovereniging Westerwolde nog meer zijn !
Flyer 07-04-2018.pdf
Adobe Acrobat document 189.2 KB

Per 24 april 2018 zijn wij officieel supporter van Cittaslow, wij mogen dan het certificaat van onze burgemeester in ontvangst nemen !!!  Supertrots zijn we...

Ook in het Lougblad,de krant voor, door en over inwoners van Westerwolde, kanaalstreek en de Monden van februari 2018 wordt de kanovereniging Westerwolde genoemd.

Er is in ieder geval één hele leuke reactie geweest, waar wij zeker op zullen reageren.

Nieuw op te richten Kanovereniging Westerwolde

Foto: Bé Eelsing

WESTERWOLDE,VLAGTWEDDE – Wij, Louise Bosma-Vos en Jan Bosma willen graag de Kanovereniging Westerwolde oprichten.

De internetsite is online, www.kanoverenigingwesterwolde.nl
Wij zoeken mede enthousiaste mensen, van jong en oud (vanaf ca 12 jaar tot…..), met of zonder beperking, man of vrouw, die zich samen met ons willen inzetten om een kanovereniging te realiseren in ons mooie Westerwolde.

We willen varen met beginners tot gevorderden, op de mooie wateren van Westerwolde, zoals de Ruiten Aa, maar ook daarbuiten. We zullen cursussen, trainingen verzorgen, maar ook mooie tochten enzovoorts.

Op de internetsite kun je informatie krijgen over de op te richten vereniging.
De plek waar de vereniging zal komen is aan de haven van het Parc Emslandermeer.

 

Ingezonden.

Giny Luth heeft geantwoord op je opmerking bij je foto.

Kanovereniging Westerwolde
Gepubliceerd door Jan Bosma3 december 2017
foto van Kanovereniging Westerwolde.
Opmerkingen
Kanovereniging Westerwolde Was een inspirerende en motiverende avond voor ons als kanovereniging Westerwolde i.o.
Beheren
LeukMeer reacties weergeven
BeantwoordenJan Bosma heeft hierop gereageerd7 w
Kanovereniging Westerwolde Giny Luth, afgelopen week gesproken met een enthousiast bestuur van het parc emslandermeer.. kanovereniging Westerwolde.nl kan daar terecht als thuisbasis....
1
Beheren
LeukMeer reacties weergeven
BeantwoordenJan Bosma heeft hierop gereageerd1 d
Giny Luth Dat is goed nieuws!!! Samenwerken is versterken!
1
Beheren
LeukMeer reacties weergeven
BeantwoordenChatbericht1 d
Druk op Enter om te plaatsen.