over ons, oprichters van de kanovereniging Westerwolde

Wij zijn de kanovereniging Westerwolde, door enkele initiatiefnemers zijn we nu bezig een levensvatbare, gezellige en bovenal gezonde kanovereniging neer te zetten.

Het begin van de oprichting van de vereniging ligt op het parc Emslandermeer in Vlagtwedde in het mooie Westerwolde. Hier wordt momenteel geoefend door onze leden, variërend van 15 tot 72 jaar, van echte beginners tot gevorderde zee kanovaarders. Ook organiseren we tochten.

Op dit moment zijn we druk bezig met het aanvragen van subsidies, fondsen, sponsoren en het werven van meer leden natuurlijk.

Gaande 2018 hopen wij een aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen.

d.d. 14 juni 2018 krijgen wij het bericht van de Stichting Wildervank fonds dat zij ons ondersteunen middels een donatie. Zo wordt de kanovereniging Westerwolde mede mogelijk gemaakt door de Stichting Wildervank fonds, dank daarvoor.

Op vrijdag 28 september 2018 zijn wij als bestuur bij de notaris geweest en zijn de statuten gepasseerd,  nu zijn wij een officiële vereniging...