over ons, oprichters van de kanovereniging Westerwolde

Wij zijn Louise Bosma-Vos en Jan Bosma, initiatiefnemers om te komen tot het oprichten van de Kanovereniging Westerwolde.

We wonen op het parc Emslandermeer in Vlagtwedde in de mooie provincie Groningen en wonen hier met erg veel plezier.

Louise kajakt een jaar of 11, eerst een 8 tal jaar bij de GKV (Groninger Kano Vereniging) en daarna door de verhuizing gewoon zelf leuke tochten varend en momenteel theorieles en praktijkles gevend bij de KVSO (Kanovereniging Stadskanaal en Omstreken)

Jan kajakt nu een jaar of 5, eerst zelf wat varen, toen een poosje bij de GKV en daarna op stap met Louise. Hij verzorgt geregeld de powerpoint presentaties voor de theorielessen en neemt de catering op zich wanneer bij hen thuis een theorieles verzorgd wordt.

Louise is naast het kajakken druk met haar werk als verpleegkundige en Jan werkt als maatschappelijk werker.