over ons, oprichters van de kanovereniging Westerwolde

Wij zijn de kanovereniging Westerwolde, door enkele initiatiefnemers hopen we een levensvatbare, gezellige en bovenal gezonde kanovereniging neer te zetten.

Het begin van de vereniging ligt op het parc Emslandermeer in Vlagtwedde in het mooie Westerwolde. Hier wordt momenteel geoefend door onze leden, variërend van 15 tot 72 jaar, van echte beginners tot gevorderde zee kanovaarders. Ook organiseren we tochten.

Op dit moment zijn we druk bezig met het opstellen van statuten, reglementen, maar ook met het aanvragen van subsidies, fondsen, sponsoren en het werven van meer leden natuurlijk.

Gaande 2018 hopen wij op een aantal leden te mogen verwelkomen.

d.d. 14 juni 2018 krijgen wij het bericht van de Stichting Wildervank fonds dat zij ons ondersteunen middels een donatie. Zo wordt de kanovereniging Westerwolde mede mogelijk gemaakt door de Stichting Wildervank fonds, dank daarvoor.